Fysik

resistivitet

26. februar 2014 af mmmooo34 (Slettet) - Niveau: B-niveau

kunne jeg måske få noget vejledning til resistivitet altså formler


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2014 af khol (Slettet)

Resistiviteten ρ = R·A / l

R = modstand (ohm), A = tværsnittet af den elektriske leder (m2), l = længden af den elektriske leder (m)


Skriv et svar til: resistivitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.