Matematik

Trekant

06. marts 2014 af hejpepper (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg skal bestemme arealet af en trekant ABC, jeg ved dette:

a=8 b=20 c=61 A=20o

hvordan finder jeg arealet 


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. marts 2014 af PeterValberg

Du kan benytte "den halve appelsin" :-)

T_{ABC}=\tfrac12\cdot a\cdot b\cdot \sin(C)

HAQ3u.jpg

tilpasset til dine oplysninger, bliver det:

T_{ABC}=\tfrac12\cdot b\cdot c\cdot \sin(A)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
06. marts 2014 af hejpepper (Slettet)

tak :-)


Skriv et svar til: Trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.