Biologi

Compliance

10. marts 2014 af Elena93 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej 

lungekomliance er på dette billede: 0,5 L/5 cmH2O = 0,1 l/cmH20

Dette kan jeg ikke aflæse det som:

formlen for compliance er jo: deltaV/deltaP

volumen aflæst på grafen får jeg til: 2500 mL --> 2,5 L

trykket er 5 cmH2O

ergo er compliance: 0,5 og ikke 0,1?  

Håber på hjælp :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2014 af BObama (Slettet)

dV = 0,5 L

dP = 5 cmH20

Compliance = 0,5/5 = 0,1


Skriv et svar til: Compliance

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.