Matematik

Reducer

12. marts 2014 af lp4654 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

aarrrh sidder simpelthen fast med at reducere. 

hvordan er det nu man gør :/

4y+5*3x+8*2y-7x


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2014 af mathon

                 4y + 5·3x  +  8·2y  -  7x =

                 5·3x  -  7x  +  4y  +  8·2y =

                 (15-7)x  +  (4+16)y =

                  8x + 20y  =  4(2x + 5y)


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.