Matematik

Hjælp til opgave 2 3

12. marts 2014 af strangers - Niveau: A-niveau
Hjælp til opgave to tre
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

2.3) Løs ligningen

        cos(v) = cos(60º) ,

hvor v er vinklen mellem de to vektorer a = [t , t+1] og b = [-t , t+1] .


Svar #2
12. marts 2014 af strangers

Tak

Skriv et svar til: Hjælp til opgave 2 3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.