Matematik

Trekant

17. marts 2014 af 123434 (Slettet) - Niveau: C-niveau

http://www.uvm.dk/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF12/Proever%20og%20eksamen/121210%202hf123-MAT-C-07122012.ashx

Hvordan udregner man opgave 3 C?

Bestem længden af AD?

Tak på forhånd og god aften


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt

        |AD| = |AC|·cos(A) = b·cos(A)

og beregn cos(A) ved at benytte en cosinusrelation

        cos(A) = (b2 + c2 - a2) / (2bc),

        |AD| = (b2 + c2 - a2) / (2c)


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. marts 2014 af mathon

                             A = 2\cdot tan^{-1}\left ( \sqrt{\frac{a^2-(b-c)^2)}{(a+b^2)-a ^2}} \right )

                              T = \frac{1}{4} \cdot \sqrt{a^2-(b-c)^2} \cdot \sqrt{(b+c)^2-a^2}


Skriv et svar til: Trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.