Matematik

Vigtige funktioner

20. marts 2014 af hej1234567890343 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle :)

Jeg har lavet nogle matematik opgaver, som jeg ikke er sikre på er rigtige. Håber I lige vil se på dem og hvis der er fejl, så rette dem.

Vedhæfter opgaverne.

På forhånd tak!! :-)

Vedhæftet fil: Vigtige funktioner.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Opg 2 er helt forkert. Man skal løse ligningen   2 = 3,7·a5 .

Opg 3 er helt forkert. Den eksponentielle funktion f(x) = b·1,23x går gennem punktet (-3;5) , dvs

b = 5 / 1,23-3

Opg 4 er korrekt ved bestemmelsen af a, men bestemmelsen af b er forkert. Den lineære forskrift er

      f(x) = ax + b

og når a er bestemt til -4/9, benytter man så punktet (-2;5) til at bestemme b:

b = 5 - (-4/9)·2


Skriv et svar til: Vigtige funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.