Fysik

Hej Studieportalen :)

22. marts 2014 af Cliff0910 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej Studieportalen :)

HVordan redegører jeg for begreberne tilført varme og tilført arbejde?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2014 af mathon

Udført arbejde A på noget ændrer energien med størrelsen af det udførte arbejde:

                                  \Delta E=A

............

     Nm = J


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. marts 2014 af mathon

…samlet
                     tilført varme Q og udført arbejde A

                                     \Delta E=Q+A


Svar #3
22. marts 2014 af Cliff0910 (Slettet)

Tak 


Skriv et svar til: Hej Studieportalen :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.