Matematik

Rettelse af opgaver...

29. november 2005 af Malfoy (Slettet)
Hej Håber der er nogle der gider at rette denne opgave:

Olsens kat vil kun spise Whiskas kattemad og spiser hver dag en bestem mængde. På en måned spiser katten 20 dåser mad.

a) Fremstil en graf, der viser antal dåser y af kattemad i aghængighed af tiden x målt i dage...

x - 30 - 60 - 90 - 120 - 150 - 180
y - 20 - 40 - 60 - 80 - 100 - 120


b) Opskriv en ligning for grafen..

- Er det så bare linjens ligning jeg skal finde?
Hvis ja så kommer den her:

y - 100 = 2/3 (x-150)
y - 100 = 2/3x - 100
y = 2/3x - 100 + 100
y = 2/3


c) Hvor meger spiser katten per dag?

20/30 = 2/3

d) Hvor meget spiser den i hele sin levetid på 14 år?

360 * 14 = 5040
= 5040/20
= 252


På forhånd tak
Malfoy

Svar #1
29. november 2005 af Malfoy (Slettet)

Rettelse, så i bedre kan forstå det:

c) Hvor meger spiser katten per dag?

Svar #2
29. november 2005 af Malfoy (Slettet)

Er der ikke nok nogle der gider at se dem igennem hurtigt?

Malfoy

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. november 2005 af sigmund (Slettet)

Hvis vi antager at katten spiser den samme mængde kattemad hver dag, så er det korrekt som du har lavet.

Svar #4
29. november 2005 af Malfoy (Slettet)

Det eneste jeg har fået information om er:

Olsens kat vil kun spise Whiskas kattemad og spiser hver dag en bestem mængde. På en måned spiser katten 20 dåser mad.

Er det så stadig rigtigt?

Malfoy

Skriv et svar til: Rettelse af opgaver...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.