Engelsk
Oversættelse til dansk Tekst til Engelsk
01. december 2005 af
marketing (Slettet)
Beder Om rettelse til dette oversættelsen...
Jeg skriver til dem, fordi jeg har observeret et faldende salg af især Happy Meals i mine restauranter i den sydlige del af london.
Tendensen er den samme i alle restauranterne.Der er færre mødre med børn, der besøger os.Ligeledes har jeg konstateret en nedgang i antallet af fødselsdags fester pr. måned. Derfor er det nødvendigt, at der gøres en indsats for at forbedre omsætningen.Jeg har overvejet at rette henvendelse til et par store skoler i området for at tilbyde at levere færdigpakkede måltider til de 5-10 årige elever 1 eller 2 gange om ugen til fordelagtige priser. Et sådant tilbud vil ikke kun skabe større opmærksomhed om Mcdonald's kæden, men vil også give kontakt til en større kundekreds og skabe fremtidige, loyale kunder.Jeg beder om firmaets tilbagemelding på ovennævnte initiativ og eventuelle forslag til andre måder at forbedre omsætningen på samt gode ideer til den videre markedsføring
I writing to you, because I’ve observe a falling sale especially of Happy Meals to my restaurants that is placed south part of London.
The propensity is the same for all the entire restaurants. There are fewer mothers with kids, that visiting us. Item have i find a fall to the number from birthday party’s every month.
Therefore is it necessitated, that there do a contribution to meliorate the business. I've considered that accurate inquiry to a couple of heavy schools to the field to offer that supply with finished packets of collations to the pupils 1 or 2 times about the week to advantageous charges. A such quotation will not only give rise to bigger attention about McDonald’s chain , however its gunner give contact to a bigger customers and give rise to prospective , loyal customer.
I ask the company's feedback at above initiative and if any suggestions to other methods that meliorate the business and good ideas to the forth marketing.
Jeg skriver til dem, fordi jeg har observeret et faldende salg af især Happy Meals i mine restauranter i den sydlige del af london.
Tendensen er den samme i alle restauranterne.Der er færre mødre med børn, der besøger os.Ligeledes har jeg konstateret en nedgang i antallet af fødselsdags fester pr. måned. Derfor er det nødvendigt, at der gøres en indsats for at forbedre omsætningen.Jeg har overvejet at rette henvendelse til et par store skoler i området for at tilbyde at levere færdigpakkede måltider til de 5-10 årige elever 1 eller 2 gange om ugen til fordelagtige priser. Et sådant tilbud vil ikke kun skabe større opmærksomhed om Mcdonald's kæden, men vil også give kontakt til en større kundekreds og skabe fremtidige, loyale kunder.Jeg beder om firmaets tilbagemelding på ovennævnte initiativ og eventuelle forslag til andre måder at forbedre omsætningen på samt gode ideer til den videre markedsføring
I writing to you, because I’ve observe a falling sale especially of Happy Meals to my restaurants that is placed south part of London.
The propensity is the same for all the entire restaurants. There are fewer mothers with kids, that visiting us. Item have i find a fall to the number from birthday party’s every month.
Therefore is it necessitated, that there do a contribution to meliorate the business. I've considered that accurate inquiry to a couple of heavy schools to the field to offer that supply with finished packets of collations to the pupils 1 or 2 times about the week to advantageous charges. A such quotation will not only give rise to bigger attention about McDonald’s chain , however its gunner give contact to a bigger customers and give rise to prospective , loyal customer.
I ask the company's feedback at above initiative and if any suggestions to other methods that meliorate the business and good ideas to the forth marketing.
Svar #1
01. december 2005 af supergubbe (Slettet)
der er et problem ved linie 5. Visiting skal ikke stå i -ing form. Jeg ville ændre sætningen til: The number of visits of mothers and children has dropped.
Linie 7. It's therefore neccesary...
aldrig there efter that da dette er grammatisk forkert.
Linie 7. It's therefore neccesary...
aldrig there efter that da dette er grammatisk forkert.
Svar #2
01. december 2005 af Fingersen (Slettet)
I writ/ing/(e) to you/,/ because I/’ve/(have) /observe/(noticed/detected) /a/ falling sale(s of) especially /of/ Happy Meals /to/(at) my restaurants /that is placed/(in the) south(ern) part of London.
/The propensity/(The picture) is the same for all /the entire/ restaurants.
There are fewer mothers with kids/, that/ visiting us.
/Item have i find a fall to/(I have also noticed a decrease in) the number /from/(of) birthday part/y’s/(ies) /every/(per) month(.)
Therefore(,) /is/ it (is) necess/itated,/(ary) /that there/(to) /do a contribution to meliorate the business/(worker harder at improving profits).
I/'ve/ considered (approaching)/that accurate inquiry to/a couple of /heavy/(large) schools /to the field/(in the area) to offer (to)/that/ supply (the 5 to 10-year olds once or twice a week) with /finished packets of collations to the pupils 1 or 2 times about the week to/(prepacked meals at) advantageous /charges/(rates/prices).
(A s/(S)uch /quotation/(an offer) will not only /give rise to bigger/(attract greater) attention /about/(to) McDonald’s /chain/, /however/(but will also help establishing)/its gunner give/ contact to a /bigger/(larger group of) customers and /give rise to/(acquire) /prospective,/ loyal customer(s in the future).
I ask the company/'s feedback/(to report back to)/at above/(aforementioned) initiative and /if any/(other possible) suggestions (and good ideas for) /to other methods that meliorate the/(improve) business and /good ideas to the forth/ marketing.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
/The propensity/(The picture) is the same for all /the entire/ restaurants.
There are fewer mothers with kids/, that/ visiting us.
/Item have i find a fall to/(I have also noticed a decrease in) the number /from/(of) birthday part/y’s/(ies) /every/(per) month(.)
Therefore(,) /is/ it (is) necess/itated,/(ary) /that there/(to) /do a contribution to meliorate the business/(worker harder at improving profits).
I/'ve/ considered (approaching)/that accurate inquiry to/a couple of /heavy/(large) schools /to the field/(in the area) to offer (to)/that/ supply (the 5 to 10-year olds once or twice a week) with /finished packets of collations to the pupils 1 or 2 times about the week to/(prepacked meals at) advantageous /charges/(rates/prices).
(A s/(S)uch /quotation/(an offer) will not only /give rise to bigger/(attract greater) attention /about/(to) McDonald’s /chain/, /however/(but will also help establishing)/its gunner give/ contact to a /bigger/(larger group of) customers and /give rise to/(acquire) /prospective,/ loyal customer(s in the future).
I ask the company/'s feedback/(to report back to)/at above/(aforementioned) initiative and /if any/(other possible) suggestions (and good ideas for) /to other methods that meliorate the/(improve) business and /good ideas to the forth/ marketing.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Svar #3
01. december 2005 af Fingersen (Slettet)
I considered --> I have considered
good ideas for improve --> good ideas for improving business/profits
good ideas for improve --> good ideas for improving business/profits
Skriv et svar til: Oversættelse til dansk Tekst til Engelsk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
