Spansk
hvad betyder .....?
04. december 2005 af
koko_wawa (Slettet)
Hej vil endelige gerne spørge hvad disse ord betyder på dansk?
puma
jaguar
tapir
takker på forhånd
puma
jaguar
tapir
takker på forhånd
Svar #1
04. december 2005 af Sicma (Slettet)
Hvad de betyder? Det er jo dyr?
Puma = En katteart som kan findes i store dele af Afrika.
Jaguar = En af de store kattearter. Den lever i Syd- og Centralamerika.
Tapir = En stor "gris" som for det meste lever i lande som brasilien og malaysia.
- Disse tre navne er det samme på dansk, som på spansk.
Puma = En katteart som kan findes i store dele af Afrika.
Jaguar = En af de store kattearter. Den lever i Syd- og Centralamerika.
Tapir = En stor "gris" som for det meste lever i lande som brasilien og malaysia.
- Disse tre navne er det samme på dansk, som på spansk.
Skriv et svar til: hvad betyder .....?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
