Dansk
"Fra et vindu" fortæller=han=fy?
06. december 2005 af
mariehøne (Slettet)
Hey
Jeg skal analysere "Fra et vindu", og snakker en masse om fortælleren.. Kan jeg godt konsekvent kalde fortælleren "han"? det lyder bare lidt åndssvagt, at skrive "fortælleren" hele tiden..?
Er der forresten nogen, der ved hvilken genre det er? indtil videre har jeg kaldt det et essay forklædt som novelle, og det lyder jo ikke ligefrem tjekket..
På forhånd tak!
Marie
Jeg skal analysere "Fra et vindu", og snakker en masse om fortælleren.. Kan jeg godt konsekvent kalde fortælleren "han"? det lyder bare lidt åndssvagt, at skrive "fortælleren" hele tiden..?
Er der forresten nogen, der ved hvilken genre det er? indtil videre har jeg kaldt det et essay forklædt som novelle, og det lyder jo ikke ligefrem tjekket..
På forhånd tak!
Marie
Skriv et svar til: "Fra et vindu" fortæller=han=fy?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
