Matematik
Vektorer
07. december 2005 af
Zell7000 (Slettet)
Hej jeg vil hører om der er nogen der kan give et hint til denne opgave:
Om to vektorer a og b gælder:
|a| = 2, |b| = 3 og |a + b| = 3
Beregn gradtallet for vinklen mellem vektor a og b.
Det er opg 2002 i eksamensopgavebogen til matematik A-niveau
Om to vektorer a og b gælder:
|a| = 2, |b| = 3 og |a + b| = 3
Beregn gradtallet for vinklen mellem vektor a og b.
Det er opg 2002 i eksamensopgavebogen til matematik A-niveau
Svar #1
07. december 2005 af sontas (Slettet)
|a|^2 + |b|^2 + 2ab = 9
og
b*a = |a|*|b|*cosv
således opstår to ligninger med to ubekendte.
og
b*a = |a|*|b|*cosv
således opstår to ligninger med to ubekendte.
Skriv et svar til: Vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
