Biologi
Hjerne
08. december 2005 af
Einstein_15 (Slettet)
Hejsa
Ved i hvad følgende dele af hjernens funktioner er:
Pons(hjernebroen)?
Cortex(Hjernebark)?
Cerebellum(lillehjerne)?
Hippocampus?
Amygdala?
På forhånd mange tak!
Ved i hvad følgende dele af hjernens funktioner er:
Pons(hjernebroen)?
Cortex(Hjernebark)?
Cerebellum(lillehjerne)?
Hippocampus?
Amygdala?
På forhånd mange tak!
Svar #1
08. december 2005 af Eagle-Eye (Slettet)
Pons = Den forreste del af baghjernen - Den sørger for forbindelsen mellem lillehjernen og øvrige nervesystem
Cortex = Betsår af nerveceller, og støtteceller - Grå substans
Cerebellum = Modtager impulser fra Muskler etc. Styrer koordination af muskler
Hippocampus = Her oplagers hukommelse
Amygdala = Håndtere frygt
Cortex = Betsår af nerveceller, og støtteceller - Grå substans
Cerebellum = Modtager impulser fra Muskler etc. Styrer koordination af muskler
Hippocampus = Her oplagers hukommelse
Amygdala = Håndtere frygt
Svar #2
09. december 2005 af Einstein_15 (Slettet)
#1
Er Cortex' så ikke synonymt med intelligens? grå substans er jo blevet udtryk for intelligens
Er Cortex' så ikke synonymt med intelligens? grå substans er jo blevet udtryk for intelligens
Skriv et svar til: Hjerne
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
