Fysik
Kragetæer
19. december 2005 af
Bird-Reynolds (Slettet)
Kan ikk læse hvad min lærer har skrevet, måske nogen der ved hvad der skal stå..
sammenhængen:
U= [delta]E??? = A = l*F = E*q*l
altså, E hvad? (det står self. med sænket skrift)
sammenhængen:
U= [delta]E??? = A = l*F = E*q*l
altså, E hvad? (det står self. med sænket skrift)
Skriv et svar til: Kragetæer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
