Matematik

Funktion for cirkel

20. december 2005 af Drengerøven (Slettet)
Er der nogen det kan forklare funktionerne:
Y(t)=sin(t)*r+y
x(t)=cos(t)*r+x

?

Svar #1
20. december 2005 af Drengerøven (Slettet)

Ups, en lille fejl.
Der skal selvfølgelig stå:
y(t)=sin(t)*r+y

og ikke:
Y(t)=sin(t)*r+y

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. december 2005 af McMaster (Slettet)

Altså hvad er opgaven eller problemet? Umiddelbart er det jo forholdsvis lige til.

Svar #3
20. december 2005 af Drengerøven (Slettet)

Hvorfor bruger man sin og cos og hvad er t?

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. december 2005 af frodo (Slettet)

det du har skrevet er en parameterfremstillign for en cirkel med centrum i (x,y) og radius r
t betegner parameteren, og "sådan er det bare"


Svar #5
20. december 2005 af Drengerøven (Slettet)

Undskyld, hvis jeg spørger dumt ik', men hvad er parameteren???

The important thing is not to stop questioning. - Albert Einstein

Brugbart svar (0)

Svar #6
20. december 2005 af frodo (Slettet)

parameteren er den variable i parameterfremstillingen.
ligesom x er variablen i f(x)

Skriv et svar til: Funktion for cirkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.