Matematik
Nem nem ligning
03. januar 2006 af
Donttry (Slettet)
Jeg har ligningen :
Y=0,025 * x + 260
Y er dybgangen i cm
X er vægten i ton
Jeg skal finde ud af hvad x er når Y er 4,4m.
Jeg ved godt at svaret er 7200 ton.
Men jeg kan ikke helt se den "nye" ligning for det.
Hjælp?
Y=0,025 * x + 260
Y er dybgangen i cm
X er vægten i ton
Jeg skal finde ud af hvad x er når Y er 4,4m.
Jeg ved godt at svaret er 7200 ton.
Men jeg kan ikke helt se den "nye" ligning for det.
Hjælp?
Svar #1
03. januar 2006 af neilpryde (Slettet)
Da du kender Y skal du bare sætte ind
440=0,025*x+260
Så skal der isoleres
440-260=0,025*x
x=(440-260)/0,025
x=180/0,025
x=7200
440=0,025*x+260
Så skal der isoleres
440-260=0,025*x
x=(440-260)/0,025
x=180/0,025
x=7200
Svar #2
03. januar 2006 af Waterhouse (Slettet)
4,4=0,025 * x + 260
<=>
4,4-260 = 0,025*x
<=>
(4,4-260)/0,025 = x
<=>
4,4-260 = 0,025*x
<=>
(4,4-260)/0,025 = x
Skriv et svar til: Nem nem ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
