Biologi
kJ
05. januar 2006 af
simon2730 (Slettet)
er der nogen der ved hvor mange kilo joule en gennemsnits mand/kvinde skal have??
på forhånd tak!
på forhånd tak!
Svar #2
05. januar 2006 af Donttry (Slettet)
Mand = ca. 11,800
Kvinde = ca. 8,500
Kilde: forbrugerstyrelsen 1999
Kvinde = ca. 8,500
Kilde: forbrugerstyrelsen 1999
Svar #5
05. januar 2006 af Therackoo (Slettet)
En mand skal have mellem 10.000 og 12.000 kJ om dagen via sin kost og en kvinde mellem 8.000 og 9.000 kJ.
Skriv et svar til: kJ
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
