Matematik
Dif. regning
09. september 2002 af
SP anonym (Slettet)
f(x)=x^3+ax^2-5x+3 : Bestem a når det oplyses at f har lokalt minimum for x=1
Svar #1
09. september 2002 af SP anonym (Slettet)
Differentier f(x)
f'(x) = 3x^2 + 2ax - 5
sæt x = 1 og f'(x) = 0
isoler nu a
f'(x) = 3x^2 + 2ax - 5
sæt x = 1 og f'(x) = 0
isoler nu a
Skriv et svar til: Dif. regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
