Matematik
Totalt lost!!!
13. september 2002 af
SP anonym (Slettet)
Kurven er bestemt ved ligningen
y^5-y^4+4x^6=20
går gennem punktet (x,y) = (1,2)
- Find dy/dx for denne kurve i punktet (1,2)
- Find en omtrentlig værdi for y-koordinaten til et punkt med x-koordinaten 0,99 på den omtalte kurve
y^5-y^4+4x^6=20
går gennem punktet (x,y) = (1,2)
- Find dy/dx for denne kurve i punktet (1,2)
- Find en omtrentlig værdi for y-koordinaten til et punkt med x-koordinaten 0,99 på den omtalte kurve
Svar #1
14. september 2002 af SP anonym (Slettet)
Brug implicit differentiation på kurven til bestemmelse af dy/dx i (1,2) og brug f.eks. en førsteordens approksimation til bestemmelse af den søgte y-koordinat.
vh,
Anders
vh,
Anders
Skriv et svar til: Totalt lost!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
