Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)
Erhvervsøkonomi niveau 2005
11. januar 2006 af
psycop (Slettet)
Der skulle vel ikke være nogen liggende med en besvarelse af Erhvervsøkonomi niveau A eksamen fra 2005? har fået den som aflevering og sidder fast ved 3.2
http://us.uvm.dk/gymnasie/erhverv/eksamen/eksamensopgaver/eoeahhxmaj05.pdf?menuid=151055
Håber nogen kan hjælpe mig..
http://us.uvm.dk/gymnasie/erhverv/eksamen/eksamensopgaver/eoeahhxmaj05.pdf?menuid=151055
Håber nogen kan hjælpe mig..
Svar #1
11. januar 2006 af SomeOneMore (Slettet)
Hvis du sidder fast ved 3.2, så har du lavet afsætningsplanen, ikk?
Svar #2
11. januar 2006 af psycop (Slettet)
Ja og nej, har prioriteret dem, men tror jeg har lavet fejl der fordi overskrider de 68825kg, mener jeg har fået at vide at den går op uden at overskride kapaciteten... kan ikke se hvad jeg har lavet forkert.. jeg har fået det til
Prioritet 1: Lux3 A
Prioritet 2: Lux2 A
Prioritet 3: Lux1 A = giver 57500kg ialt
Prioritet 4: Lux2 B = giver 80900kg ialt
Prioritet 1: Lux3 A
Prioritet 2: Lux2 A
Prioritet 3: Lux1 A = giver 57500kg ialt
Prioritet 4: Lux2 B = giver 80900kg ialt
Svar #4
12. januar 2006 af madsbs (Slettet)
Hejsa
Du kan hente der på følgende link:
http://www.forum.bestaahh.dk/viewtopic.php?t=24
Med venlig hilsen
Mads B. Søndergaard
BeståHH
http://www.bestaahh.dk
Du kan hente der på følgende link:
http://www.forum.bestaahh.dk/viewtopic.php?t=24
Med venlig hilsen
Mads B. Søndergaard
BeståHH
http://www.bestaahh.dk
Skriv et svar til: Erhvervsøkonomi niveau 2005
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
