Matematik
Skæringspunkt!!!!
29. november 2003 af
SP anonym (Slettet)
Jeg håber at der er nogen som kan hjælpe mig med denne opgave.
Find, udtrykt ved konstanterne 1, b, c og d, særingspunktet for de rette linier givet ved
Y = ax+b og y = cx+d
Angiv definitionsmængden for den fundne løsning. Hvad er den grafiske fortolkning for linier af a og c der ligger udenfor definitionsmængden….
Jeg kan ikkge finde ud af at finde skæringspunktet for bogstaver. Ax+b=cx+d ????????
Hvordan i alverden finder man definitionsmængden for bogstaver??????????????????
Hjælp mig PLEASEEEEEEEEEEEE….. Love you alll!!!
Jeg håber at der er nogen som kan hjælpe mig med denne opgave.
Find, udtrykt ved konstanterne 1, b, c og d, særingspunktet for de rette linier givet ved
Y = ax+b og y = cx+d
Angiv definitionsmængden for den fundne løsning. Hvad er den grafiske fortolkning for linier af a og c der ligger udenfor definitionsmængden….
Jeg kan ikkge finde ud af at finde skæringspunktet for bogstaver. Ax+b=cx+d ????????
Hvordan i alverden finder man definitionsmængden for bogstaver??????????????????
Hjælp mig PLEASEEEEEEEEEEEE….. Love you alll!!!
Svar #1
29. november 2003 af SP anonym (Slettet)
ax + b = cx + d =>
(a - c)x = d - b =>
x = (d - b)/(a - c) =>
y = a*(d - b)/(a - c) + b
Eneste krav er at A og C er forskellige ellers ville du skulle dividere med nul.
(a - c)x = d - b =>
x = (d - b)/(a - c) =>
y = a*(d - b)/(a - c) + b
Eneste krav er at A og C er forskellige ellers ville du skulle dividere med nul.
Skriv et svar til: Skæringspunkt!!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
