Matematik
banekurvetangent
15. januar 2006 af
bobbie (Slettet)
Hey!
jeg har funktionen f(U)=(x=U^2+2U, y=U^2-U)
jeg mangler kun den sidste del af opg, hvor jeg skal bestemme ligningen til en tangent, som er parallel med 2y=x+1 - HVORDAN GØR MAN DET????
Jeg har bl.a. udregnet følgende før i opgaven:
f'(U)=(x=2U+2, y=2U-1)
f'(Û)=(x=2U-1, y=-2U+2) - (den hattede vektor)
håber på hjælp!
jeg har funktionen f(U)=(x=U^2+2U, y=U^2-U)
jeg mangler kun den sidste del af opg, hvor jeg skal bestemme ligningen til en tangent, som er parallel med 2y=x+1 - HVORDAN GØR MAN DET????
Jeg har bl.a. udregnet følgende før i opgaven:
f'(U)=(x=2U+2, y=2U-1)
f'(Û)=(x=2U-1, y=-2U+2) - (den hattede vektor)
håber på hjælp!
Skriv et svar til: banekurvetangent
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
