Matematik
Forkortelse af brøker
16. januar 2006 af
Meca (Slettet)
Nogle der kan forkorte denne brøk?:
-4+20^0,5 / 2
Hvis der var nogle der ville hjælpe, vil jeg være meget taknemmelig
-4+20^0,5 / 2
Hvis der var nogle der ville hjælpe, vil jeg være meget taknemmelig
Svar #1
16. januar 2006 af TF (Slettet)
Hvad er 20^0,5?
Kvadratroden af 20, ikke?
20 kan skrives som 4*5, så 20^(½) = (4*5)^(½) eller 4^(½)*5^(½) = 2*5^(½).
Nu kan du vist komme videre.
Kvadratroden af 20, ikke?
20 kan skrives som 4*5, så 20^(½) = (4*5)^(½) eller 4^(½)*5^(½) = 2*5^(½).
Nu kan du vist komme videre.
Skriv et svar til: Forkortelse af brøker
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
