Matematik
Funktionen F
18. januar 2006 af
Aalborg (Slettet)
Hejsa alle!
pgaveformulering ses på dette link http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/2001/ud0181.pdf
hvor den hedder f).
Hvordan skal denne opgave løses... Jeg skal vel bruge tegningen på en eller anden måde - men hvordan? Jeg skal vel se y-værdierne i x = 3 og x = 0...
Håber I vil hjælpe en slagen mand! :]
pgaveformulering ses på dette link http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/2001/ud0181.pdf
hvor den hedder f).
Hvordan skal denne opgave løses... Jeg skal vel bruge tegningen på en eller anden måde - men hvordan? Jeg skal vel se y-værdierne i x = 3 og x = 0...
Håber I vil hjælpe en slagen mand! :]
Skriv et svar til: Funktionen F
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
