Matematik
(-3)4
21. januar 2006 af
Tashii (Slettet)
Hejsa.
Jeg har fået en opgave der lyder således:
(-3) i 4.
Og det vil jo lyde sådan:
-3 * -3 * -3* -3* = - 81
Men er lidt i tvivl, fordi - * - = +
Så hvordan kan svaret give "-81"
Nogle der vil hjælpe med en forkalring.
Tak :-)
Jeg har fået en opgave der lyder således:
(-3) i 4.
Og det vil jo lyde sådan:
-3 * -3 * -3* -3* = - 81
Men er lidt i tvivl, fordi - * - = +
Så hvordan kan svaret give "-81"
Nogle der vil hjælpe med en forkalring.
Tak :-)
Svar #1
21. januar 2006 af kraka (Slettet)
Hej
Svaret er 81, da -*-=+ og du har 4 gange minus.. altså 2 gange -*-, eller +*+ som jo giver +.
Med andre ord:
-3*-3=9
-3*-3=9
9*9=81
Venlige hilsner
Svaret er 81, da -*-=+ og du har 4 gange minus.. altså 2 gange -*-, eller +*+ som jo giver +.
Med andre ord:
-3*-3=9
-3*-3=9
9*9=81
Venlige hilsner
Skriv et svar til: (-3)4
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
