Matematik
Hjælp TAK..!
03. december 2003 af
SP anonym (Slettet)
Hejsa
Mit spørgsmål lyder således:
I et kordinatsystem er givet linierne
L: Y=-6x+17 og M: Y=-6x-10
Bestem afstanden mellem L Og M
Bestem afstanden fra punktet P(7,3) til henholdsvis L og M.
Håber der er en der gider hjælpe mig hurtigt, da jeg skal bruge den til en opg.
Ses Madsen
Mit spørgsmål lyder således:
I et kordinatsystem er givet linierne
L: Y=-6x+17 og M: Y=-6x-10
Bestem afstanden mellem L Og M
Bestem afstanden fra punktet P(7,3) til henholdsvis L og M.
Håber der er en der gider hjælpe mig hurtigt, da jeg skal bruge den til en opg.
Ses Madsen
Skriv et svar til: Hjælp TAK..!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
