Matematik
Differential regning
29. januar 2006 af
Nimbus (Slettet)
Hej. Jeg har brug for hjælp differentire følgende udtryk
f(x)=(1*sin(2aplha))/(9,82)
Ja, MathCad siger 45grader, men jeg kan ikke selv få det vist linie for linie.. Håber der er en derude som kan hjælpe mig
f(x)=(1*sin(2aplha))/(9,82)
Ja, MathCad siger 45grader, men jeg kan ikke selv få det vist linie for linie.. Håber der er en derude som kan hjælpe mig
Svar #1
29. januar 2006 af 2835 (Slettet)
f(x) = (sin(2aplha))/(9,82)
f'(x)
=(9,82*cosx(2alfa)*2+0*sin(2aplha))/(9,82)^2
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
f'(x)
=(9,82*cosx(2alfa)*2+0*sin(2aplha))/(9,82)^2
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
Skriv et svar til: Differential regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
