Matematik
Lille opgave
29. januar 2006 af
LiL-H (Slettet)
Fra kbh til Korsør er der 110 km.
Jensen kører denne strækning på 1 time og 40 min.
Hvor mange km/t kører han i gennemsnit?
Hvor længe ville han være om turen med 50 km/t?
Jeg ved ikke hvordan man kan komme frem til svaret.
Jensen kører denne strækning på 1 time og 40 min.
Hvor mange km/t kører han i gennemsnit?
Hvor længe ville han være om turen med 50 km/t?
Jeg ved ikke hvordan man kan komme frem til svaret.
Svar #1
29. januar 2006 af 2835 (Slettet)
idet du skal finde den i km/t vil det være smart først at omkrive 1 time og 40 min til timer.
Der næst benyt:
hastighed = længde(110)/tid(I TIMER)
hastighed = længde/tid <=>
tid = længde/hastighed
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
Der næst benyt:
hastighed = længde(110)/tid(I TIMER)
hastighed = længde/tid <=>
tid = længde/hastighed
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
Skriv et svar til: Lille opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
