Engelsk
Rettelse
31. januar 2006 af
wildand (Slettet)
Hey, er der nogle der lige gider tjekke den her lille sag for fejl? Det ville være top nice
Children and traffic
Here in the country adults builds houses and cities, roads and streets for adults. Afterwards – maybe a bit too late – they discover, that there are also children. It has now been proof, that children do not know how too look after themselves in the traffic, before they are about twelve years old. In Denmark more children are killed in the traffic then most of the other European countries. An examination has shown, that a lot of children are more afraid of cars then anything else in the world. This fear can mean a great deal for the development of the child. We don’t know how much. But we know, that it is bad for a child to grow up in fear. The lead gasses from the cars make children stupid. And they cannot outgrow it. Nobody speaks about, what this is costing society. We know nothing about, how the other 200 lead gasses deflects on the child and its development. How will the children react, when they one day realise, that we have poisent the environment and themselves? Most of the children in Denmark are city-children. City-children are lead-children.
Children and traffic
Here in the country adults builds houses and cities, roads and streets for adults. Afterwards – maybe a bit too late – they discover, that there are also children. It has now been proof, that children do not know how too look after themselves in the traffic, before they are about twelve years old. In Denmark more children are killed in the traffic then most of the other European countries. An examination has shown, that a lot of children are more afraid of cars then anything else in the world. This fear can mean a great deal for the development of the child. We don’t know how much. But we know, that it is bad for a child to grow up in fear. The lead gasses from the cars make children stupid. And they cannot outgrow it. Nobody speaks about, what this is costing society. We know nothing about, how the other 200 lead gasses deflects on the child and its development. How will the children react, when they one day realise, that we have poisent the environment and themselves? Most of the children in Denmark are city-children. City-children are lead-children.
Svar #1
31. januar 2006 af Sam-urai (Slettet)
Children and traffic
Here in the country adults BUILD houses and cities, roads and streets for adults. Afterwards – maybe a bit too late – they discover, that there are also children. It has now been proofED, that children do not know how too look after themselves in the traffic, before they are about twelve years old. In Denmark more children are killed in the traffic thAn most of the other European countries. An examination has shown, that a lot of children are more afraid of cars thAn anything else in the world. This fear can mean a great deal for the development of the child. We do NOT know how much. But we know, that it is bad for a child to grow up in fear. The lead gasses from the cars make children stupid. And they cannot outgrow it. Nobody speaks about, what this is costing society. We know nothing about, how the other 200 lead gasses DEFLECT on the child and IT'S development. How will the children react, when they one day realise, that we have poisent the environment and themselves? Most of the children in Denmark are city-children. City-children are lead-children.
Har skimmet den ret hurtigt, og kun taget de værste fejl. Men sproget generel er ret dansk-præget, altså lige-over oversat.
Here in the country adults BUILD houses and cities, roads and streets for adults. Afterwards – maybe a bit too late – they discover, that there are also children. It has now been proofED, that children do not know how too look after themselves in the traffic, before they are about twelve years old. In Denmark more children are killed in the traffic thAn most of the other European countries. An examination has shown, that a lot of children are more afraid of cars thAn anything else in the world. This fear can mean a great deal for the development of the child. We do NOT know how much. But we know, that it is bad for a child to grow up in fear. The lead gasses from the cars make children stupid. And they cannot outgrow it. Nobody speaks about, what this is costing society. We know nothing about, how the other 200 lead gasses DEFLECT on the child and IT'S development. How will the children react, when they one day realise, that we have poisent the environment and themselves? Most of the children in Denmark are city-children. City-children are lead-children.
Har skimmet den ret hurtigt, og kun taget de værste fejl. Men sproget generel er ret dansk-præget, altså lige-over oversat.
Svar #2
31. januar 2006 af Fingersen (Slettet)
/Here i/(I)n (our) /the/ country adults build/s/ houses(,)/and/ cities, roads and streets for adults.
Afterwards – maybe a bit too late – they discover/,/ that there are also children.
It has now been pro/of,/(ved) that children do not know how to/o look after themselves/(manage) in /the/ traffic/,/ before they are about twelve years old.
In Denmark(,) more children are killed in /the/ traffic th/e/(a)n (in) most /of the/ other European countries.
/An examination/(Research) has shown/,/ that a lot of children (fear) /are more afraid of/ cars (more) th/e/(a)n anything else in the world.
/This f/(F)ear can mean a great deal /for the/(to a child's growth) /development of the child/.
(However, the severity of the effect is not known)/We don’t know how much.
/But/(However,) we (do) know that it is bad for a child to grow up in fear.
The /lead/(exhaust) gasses /from/(of) /the/ cars /make/(interfere with) children's growth in such a way that they cannot outgrow it).
/And they cannot outgrow it/.
Nobody speaks about/,/ what this is costing society.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Afterwards – maybe a bit too late – they discover/,/ that there are also children.
It has now been pro/of,/(ved) that children do not know how to/o look after themselves/(manage) in /the/ traffic/,/ before they are about twelve years old.
In Denmark(,) more children are killed in /the/ traffic th/e/(a)n (in) most /of the/ other European countries.
/An examination/(Research) has shown/,/ that a lot of children (fear) /are more afraid of/ cars (more) th/e/(a)n anything else in the world.
/This f/(F)ear can mean a great deal /for the/(to a child's growth) /development of the child/.
(However, the severity of the effect is not known)/We don’t know how much.
/But/(However,) we (do) know that it is bad for a child to grow up in fear.
The /lead/(exhaust) gasses /from/(of) /the/ cars /make/(interfere with) children's growth in such a way that they cannot outgrow it).
/And they cannot outgrow it/.
Nobody speaks about/,/ what this is costing society.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Skriv et svar til: Rettelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
