Matematik

3 Opgaver

31. januar 2006 af Den.... (Slettet)
I anledning af en kommende prøve, har jeg kigget lidt på nogle opgaver fra hæftet, vejledende eksempler på Eksamensopgaver i matematik.
Har lidt brug for hints til følgende opgaver:
1,018
((6x)^2*y)/(2y)^2

1,019
Reducer brøkken ((x-y)^2 - y^2)/2x

1,022
Omskriv 4x^2 + 12 9 til formen (ax+b)^2

Brugbart svar (1)

Svar #1
31. januar 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

Kom med dine egne bud!

Brugbart svar (1)

Svar #2
31. januar 2006 af azidioN (Slettet)

1,018
((6x)^2*y)/(2y)^2
(36x^2*y)/4y^2
(9x^2*y)/y^2
9x^2/y

1,019
((x-y)^2 - y^2)/2x
(x^2+y^2-2xy-y^2)/2x
(x^2-2xy)/2x
(x-2y)/2

1,022
4x^2+12 9 ???? :)

Brugbart svar (1)

Svar #3
31. januar 2006 af azidioN (Slettet)

Jeg keder mig.. kom med nogle flere : ) - og hvad mener du lige med den sidste ; D ..

Brugbart svar (1)

Svar #4
31. januar 2006 af Duffy

((6x)^2*y)/(2y)^2 = 9*x^2/y



((x-y)^2 - y^2)/2x = 1/2*((x-y)^2-y^2)*x

hvorimod

((x-y)^2 - y^2)/(2x) = 1/2*x-y



1,022
Omskriv 4x^2 + 12 9 til formen (ax+b)^2

Her må du have skrevet et eller andet forkert op!!



Duffy

Svar #5
31. januar 2006 af Den.... (Slettet)

4x^2+12x+9

Mit bud:
(2x+3)^2


Skriv et svar til: 3 Opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.