Matematik

sinus

01. februar 2006 af bimburin (Slettet)
Er der nogen som kann hjælpe mig at løse den her, eller give mig nogle hints hvordan jeg gør?

3sin(3v-30grader)=1,5

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2006 af iB (Slettet)

Du skal bruge, at sin(x)=a har løsningen x=arcsin(a)=sin^(-1)(a)

Svar #2
01. februar 2006 af bimburin (Slettet)

Jeg forstår ikke helt hvad du mener:(

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. februar 2006 af iB (Slettet)

Kan du finde ud af at løse ligningen:

sin(x)=1 ?

Brugbart svar (0)

Svar #4
01. februar 2006 af azidioN (Slettet)

x=sin-1(1) = 90 så vidt jeg husker? : )

3sin(3v-30grader)=1,5
sin(3v-30grader)=1,5/3
3v-30grader=sin-1(1,5/3)
3v=sin-1(1,5/3)+30grader
v=(sin-1(1,5/3)+30grader)/3

er det ikke bare det der menes ? :)

Skriv et svar til: sinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.