Matematik
Lette opgaver
05. februar 2006 af
LiL-H (Slettet)
Målestoksforholdet er 1 : 5000
- Hvor mange m svarer 1 cm på tegningen til? Er det ikke 50 m?
Kursen på Lire er 0,65. Hvor mange lire kan fås for 1300 kr.?
Mit bud: 1300/0,0065 = 200.000 Lire
?
Beregn udtrykkets værdi, når a= 4 og b= 3
7(2a + 3b) - 2(6a-3b) = 89
- Er det korrekt?
- Hvor mange m svarer 1 cm på tegningen til? Er det ikke 50 m?
Kursen på Lire er 0,65. Hvor mange lire kan fås for 1300 kr.?
Mit bud: 1300/0,0065 = 200.000 Lire
?
Beregn udtrykkets værdi, når a= 4 og b= 3
7(2a + 3b) - 2(6a-3b) = 89
- Er det korrekt?
Svar #2
06. februar 2006 af LiL-H (Slettet)
Find værdien af udtrykket: (x-8)(y+7)
når x er 14 og y er 16.
Jeg får det til 253. Er det også rigtigt?
Beregn: x^2 + y^2 + 7 når x er 7 og y er 8
Det får jeg til 9016, men er ikke så sikker.
når x er 14 og y er 16.
Jeg får det til 253. Er det også rigtigt?
Beregn: x^2 + y^2 + 7 når x er 7 og y er 8
Det får jeg til 9016, men er ikke så sikker.
Svar #3
06. februar 2006 af tkruger (Slettet)
De to er ikke korrekte.
x = 14
y = 16
(x-8)(y+7)=(14-8)(16+7)=6*23=138
----
x = 7
y = 8
x^2+y^2+7=7^2+8^2+7=49+64+7=120
x = 14
y = 16
(x-8)(y+7)=(14-8)(16+7)=6*23=138
----
x = 7
y = 8
x^2+y^2+7=7^2+8^2+7=49+64+7=120
Skriv et svar til: Lette opgaver
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
