Matematik
Et par opgaver
09. februar 2006 af
saibot (Slettet)
Hey... Jeg har et par opgaver i matematik jeg har lidt problemer med... Ville være lækkert hvis nogle frække fyre lige hurtigt kunne kigge på dem ;-)
opg 1:
(4x^3-3x^2+8x-8)/(x+2)
opg 2:
I et kordinatsystem er der givet to linjer med ligningerne l: y=3/4x+4 og m: y=x-5
En cirkel har centrum i punktet C(7.3) og har linien l som tangent.
Bestemt en ligning for cirklen.
Bestem kordinatsættet til hvert af skæringspunkterne mellem cirklen og linjen m
opg 3:
En funktion f er givet ved f(x)=x^3-24x^2+189x-487, x er R
Bestem monotonuforholdene for F og bestem de lokale ekstrema
Tegn grafen for f
For hvilke værdier af tallet b har ligningen f(x)=b netop to løsninger?
Knus Cecilia
opg 1:
(4x^3-3x^2+8x-8)/(x+2)
opg 2:
I et kordinatsystem er der givet to linjer med ligningerne l: y=3/4x+4 og m: y=x-5
En cirkel har centrum i punktet C(7.3) og har linien l som tangent.
Bestemt en ligning for cirklen.
Bestem kordinatsættet til hvert af skæringspunkterne mellem cirklen og linjen m
opg 3:
En funktion f er givet ved f(x)=x^3-24x^2+189x-487, x er R
Bestem monotonuforholdene for F og bestem de lokale ekstrema
Tegn grafen for f
For hvilke værdier af tallet b har ligningen f(x)=b netop to løsninger?
Knus Cecilia
Skriv et svar til: Et par opgaver
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
