Matematik
Analytisk geometri
10. februar 2006 af
Misser (Slettet)
Hej.. Jeg skal bestemme en ligning for den linje m, der går gennem A(2,-1),og som er parallel med linjen n bestemt ved
n: 2x - 3Y =5
y= (2/3)x-(5/3)
På forhånd tak
n: 2x - 3Y =5
y= (2/3)x-(5/3)
På forhånd tak
Svar #1
10. februar 2006 af Mester_Bean (Slettet)
To parallele linier har samme hældningskoeficient.. Da du har fundet denne for linien n (2/3x) kan du nu begynde at bestemme forskriften for linjen m, ved at indsætte x og y (2 og -1):
-1=(2/3)*2-b
Du mangler bare at finde og b, og så har du forskriften!
-1=(2/3)*2-b
Du mangler bare at finde og b, og så har du forskriften!
Skriv et svar til: Analytisk geometri
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
