Matematik
forskrift
22. februar 2006 af
hvolby (Slettet)
Hej er der nogle der kan forklarer mig hvordan jeg finder forskriften for den her:
p(x)=-0,1x+250 , 0
de to steder der er
Jeg vil gerne hvis det kan forklares enkelt da jeg ikke har så meget styr på det her matematik. på forhånd tusind tak
p(x)=-0,1x+250 , 0
de to steder der er
Jeg vil gerne hvis det kan forklares enkelt da jeg ikke har så meget styr på det her matematik. på forhånd tusind tak
Svar #1
22. februar 2006 af Waterhouse (Slettet)
Hvad mener du helt præcist? Forskriften er netop det du har skrevet, p(x)=-0,1x+250 , 0 < x < 1500.
Svar #2
22. februar 2006 af hvolby (Slettet)
hov har ikk skrevet opgaven ordenligt. jeg skal finde forskriften for f.
det er en virksomhed som fremstiller og sælger en vare. sammenhængen mellem afsætningen x i stk. og prisen pr. stk. p(x) i kr for denne vare kan beskrives ved funktionen p med den forskrift jeg havde skrevet.
så står der lad f(x) betegne omsætningen i kr ved en afsætning på x stk. af varen. (omsætning=afsætning*pris)
giver det mening?
det er en virksomhed som fremstiller og sælger en vare. sammenhængen mellem afsætningen x i stk. og prisen pr. stk. p(x) i kr for denne vare kan beskrives ved funktionen p med den forskrift jeg havde skrevet.
så står der lad f(x) betegne omsætningen i kr ved en afsætning på x stk. af varen. (omsætning=afsætning*pris)
giver det mening?
Skriv et svar til: forskrift
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
