Matematik
Lineær uafhængighed...
22. februar 2006 af
diddi-doo (Slettet)
Hvordan vises at følgende funktioner er lineært uafhængige:
y(t)=exp(t)
y(t)=exp(2t)
y(t)=exp(3t)
??
Er sådan set godt klar over teorien, er bare lige gået kold...
På forhånd tak...
y(t)=exp(t)
y(t)=exp(2t)
y(t)=exp(3t)
??
Er sådan set godt klar over teorien, er bare lige gået kold...
På forhånd tak...
Svar #1
22. februar 2006 af fixer (Slettet)
Hint: har ligningen
a_0*exp(t) + a_1*exp(2t) + a_2*exp(3t) = 0
egentlige løsninger, d.v.s. løsninger (a_0,a_1,a_2) != (0,0,0) ?
a_0*exp(t) + a_1*exp(2t) + a_2*exp(3t) = 0
egentlige løsninger, d.v.s. løsninger (a_0,a_1,a_2) != (0,0,0) ?
Skriv et svar til: Lineær uafhængighed...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
