Matematik
Sandsynligheder
25. februar 2006 af
dedser (Slettet)
Jeg har hændelserne P(A)=1/8 P(B)=? jeg ved at P(AuB)=1/4
Hvordan kan jeg bestemme P(B) når jeg ved at A og B er uafhængige hændelser? På forhånd tak!
Hvordan kan jeg bestemme P(B) når jeg ved at A og B er uafhængige hændelser? På forhånd tak!
Svar #1
25. februar 2006 af bobbie (Slettet)
Jeg ved ikk hvordan man på pc skriver fællesmængde, så jeg skriver P(AOB)!
Hvis de er uafhængige gælder følgende:
P(AOB)=P(A)*P(B)
yderligere gælder følgende altid:
P(AuB)=P(A)+P(B)-P(AoB)
Altså:
P(AuB)=P(A)+P(B)-P(A)*P(B)
Hvis de er uafhængige gælder følgende:
P(AOB)=P(A)*P(B)
yderligere gælder følgende altid:
P(AuB)=P(A)+P(B)-P(AoB)
Altså:
P(AuB)=P(A)+P(B)-P(A)*P(B)
Skriv et svar til: Sandsynligheder
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
