Matematik
reducering.....
02. marts 2006 af
ASLAK (Slettet)
Er følgende udtryk reduceret rigtigt:
(a + b)2 − 2a(b − a) − (a + b)(a − b) =
a^2+b^2+2ab-2ab+2a^2-a^2+ab-ab+b^2 =
2a^2 + 2b^2
kan det passe???
(a + b)2 − 2a(b − a) − (a + b)(a − b) =
a^2+b^2+2ab-2ab+2a^2-a^2+ab-ab+b^2 =
2a^2 + 2b^2
kan det passe???
Svar #2
02. marts 2006 af CziX (Slettet)
Jeg får det til følgende
(a+b)^2-2a(b-a)-(a+b)(a-b) =
a^2+b^2+2ab-2ab+2a^2-a^2-b^2 =
2a^2
(a+b)^2-2a(b-a)-(a+b)(a-b) =
a^2+b^2+2ab-2ab+2a^2-a^2-b^2 =
2a^2
Skriv et svar til: reducering.....
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
