Matematik

Isoler N i ligning

02. marts 2006 af SloBo (Slettet)
K_n/k = (1+r)^n

Hvordan er det jeg får n til at være alene? Og nogle der har svaret? Muligvis tror jeg jeg skal bruge log eller noget?

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2006 af sigmund (Slettet)

Ja, du skal bruge log.

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2006 af Waterhouse (Slettet)

Benyt at log(a^n)=n*log(a) til at få n ned fra eksponenten.

Svar #3
02. marts 2006 af SloBo (Slettet)

Kommer den så til at se ud: log(k_n/k) = n*log(1+r) ???

Brugbart svar (0)

Svar #4
02. marts 2006 af CziX (Slettet)

ja

Skriv et svar til: Isoler N i ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.