Matematik
vektorregning
05. marts 2006 af
no80 (Slettet)
Opgaven lyder:
vektor a=(4) og vektor b=(19)
(3) (-17)
Bestem s og t så s*a+t*a=b
Hvordan gøres dette?
vektor a=(4) og vektor b=(19)
(3) (-17)
Bestem s og t så s*a+t*a=b
Hvordan gøres dette?
Svar #1
05. marts 2006 af kubbi (Slettet)
du laver 2 ligninger med 2 ubekendte.
en for x-koordinaten og en for y!
en for x-koordinaten og en for y!
Skriv et svar til: vektorregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
