Matematik
Krydsprodukt
08. marts 2006 af
Sara_06 (Slettet)
Hej
Jeg har et lille spørgsmål angående krydsproduktet. Det går ud på følgende:
Hvis man f.eks har to vektorer a og b med følgende koordinater,
a=(2,-1,3) og (-4,5,0)
har vektorproduktet:
axb= |-1 3| |3 2| |2 -1| = (-15, -12, 6)
|5 0| ,|0 -4| ,|-4 5|
Det jeg vil vide er hvordan man nå frem til det sidste resultat? altså hvad er skridtene til løsningen af opgaven, for jeg forstå ikke hvordan man nå frem til løsningen :(
På forhånd tak
Sara
Jeg har et lille spørgsmål angående krydsproduktet. Det går ud på følgende:
Hvis man f.eks har to vektorer a og b med følgende koordinater,
a=(2,-1,3) og (-4,5,0)
har vektorproduktet:
axb= |-1 3| |3 2| |2 -1| = (-15, -12, 6)
|5 0| ,|0 -4| ,|-4 5|
Det jeg vil vide er hvordan man nå frem til det sidste resultat? altså hvad er skridtene til løsningen af opgaven, for jeg forstå ikke hvordan man nå frem til løsningen :(
På forhånd tak
Sara
Svar #2
08. marts 2006 af Sentinox (Slettet)
Forstår ikke helt dit spørgsmål?
Du finder altså frem til at krydsproduktet mellem vektorerne A og B er: (-15, -12, 6)
Nedenunder har du så stående:
|5 0| ,|0 -4| ,|-4 5|
Jeg forstår ikke helt hvad vi skal lægge i dette, og hvad dit spørgsmål går ud på?
//Sentinox
Du finder altså frem til at krydsproduktet mellem vektorerne A og B er: (-15, -12, 6)
Nedenunder har du så stående:
|5 0| ,|0 -4| ,|-4 5|
Jeg forstår ikke helt hvad vi skal lægge i dette, og hvad dit spørgsmål går ud på?
//Sentinox
Svar #4
09. marts 2006 af Sara_06 (Slettet)
Hej
Tak for jeres svar :=)
Ja jeg forstå ikke hvordan man får ( -15, -12, 6)???
På forhånd tak
Sara
Tak for jeres svar :=)
Ja jeg forstå ikke hvordan man får ( -15, -12, 6)???
På forhånd tak
Sara
Skriv et svar til: Krydsprodukt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
