Matematik
Forskrift og diff.ligning
12. marts 2006 af
rostock (Slettet)
Hvis dI/dt = I(rN-k-rI), hvor r, N og k er konstanter, bliver forskriften for I så følgende?
int([1/I]+rI)dI = int(rN-k)dt
ln|I| + (1/2)*r*I^2 = (rN-k)t + C
Men hvordan er det muligt for mig at isolere I?
int([1/I]+rI)dI = int(rN-k)dt
ln|I| + (1/2)*r*I^2 = (rN-k)t + C
Men hvordan er det muligt for mig at isolere I?
Skriv et svar til: Forskrift og diff.ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
