Matematik
Flere funktioner
19. marts 2006 af
Bjarkee (Slettet)
Hej,
Håber der er nogle der gider at hjælpe mig med følgende opgave, da den driller mig lidt:
Figuren viser graferne for to eksponentielle funktioner f og g.
a) Aflæs f(2) og g(-3) (Det kan jeg godt finde ud af)
b) løs ligningerne
f(x)=100
g(x)=80
f(x)=g(x)
c) Løs uligheden f(x)
Håber der er nogle der gider at hjælpe mig med følgende opgave, da den driller mig lidt:
Figuren viser graferne for to eksponentielle funktioner f og g.
a) Aflæs f(2) og g(-3) (Det kan jeg godt finde ud af)
b) løs ligningerne
f(x)=100
g(x)=80
f(x)=g(x)
c) Løs uligheden f(x)
Svar #1
19. marts 2006 af sigmund (Slettet)
Du løser ligningerne grafisk. Dvs. at du aflæser løsningerne på grafen.
Skriv et svar til: Flere funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
