Fysik
EEN STEN
20. marts 2006 af
lith (Slettet)
En sten kastes på et vandret underlag.Begyndelsesfarten er 18m/s og elevationsvinklen er lig med 30,0 grader.
a)hvor højt når stenen?
h=v^2*sin^2()/2*g=4,12m.kan det passe?
hvor langt når stenen?
v0x=vo*cos30=15,58m/s
h=15,58m/s /2*g=12,37 .passer det?
b)hvor lang tid er stenen i luften?
t=Voy/g=1,83 S
T=2*Ttop=3,66s..? er det rigtigt
c)hvor stor er farten i kasteparablens toppunkt?...
er der ikke nogen der kan hjælpe mig med dette??? PLZZZZ
på forhånd tak..
a)hvor højt når stenen?
h=v^2*sin^2()/2*g=4,12m.kan det passe?
hvor langt når stenen?
v0x=vo*cos30=15,58m/s
h=15,58m/s /2*g=12,37 .passer det?
b)hvor lang tid er stenen i luften?
t=Voy/g=1,83 S
T=2*Ttop=3,66s..? er det rigtigt
c)hvor stor er farten i kasteparablens toppunkt?...
er der ikke nogen der kan hjælpe mig med dette??? PLZZZZ
på forhånd tak..
Svar #1
20. marts 2006 af fixer (Slettet)
Du har haft weekenden til at tænke over opgaven siden du postede dit andet, identiske indlæg. Hvad er du selv kommet frem til ?
Svar #2
20. marts 2006 af lith (Slettet)
hm...jeg kan ik komme videre ..kan ik finde ud af det..
kan du nok ikke hjælpe??
kan du nok ikke hjælpe??
Skriv et svar til: EEN STEN
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
