Fysik
isolere
21. marts 2006 af
Chimmi (Slettet)
V1/T1 = V2/T2
Hvis jeg skal isolere T2 kommer den så til at lyde sådan: T2= (T1*V2)/V1 ?
eller er det forkert.?
Hvis jeg skal isolere T2 kommer den så til at lyde sådan: T2= (T1*V2)/V1 ?
eller er det forkert.?
Svar #2
21. marts 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Jo, det er rigtig nok, thi
V1/T1 = V2/T2 =>
V1/T1*T2 = V2/T2*T2 =>
V1/T1*T2 = V2 =>
T2 = V2/(V1/T1) =>
T2 = T1*V2/V1
hvilket er det samme som det du skriver.
Jo, det er rigtig nok, thi
V1/T1 = V2/T2 =>
V1/T1*T2 = V2/T2*T2 =>
V1/T1*T2 = V2 =>
T2 = V2/(V1/T1) =>
T2 = T1*V2/V1
hvilket er det samme som det du skriver.
Skriv et svar til: isolere
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
