Fysik
Strålebehandling
26. marts 2006 af
hund (Slettet)
Nuklidet Ir-192 henfalder ved betaminus-henfald.
a) Opstil reaktionsskemaet for henfaldet.
Bestem henfaldets Q-værdi ud fra masserne af de partikler, der deltager i processen
192´´´´192
Ir --> Pt
77´´´´´78
Q-værdi:
Q = delta_E = -delta_m * c^2
men hvordan finder jeg "m'erne" ?
a) Opstil reaktionsskemaet for henfaldet.
Bestem henfaldets Q-værdi ud fra masserne af de partikler, der deltager i processen
192´´´´192
Ir --> Pt
77´´´´´78
Q-værdi:
Q = delta_E = -delta_m * c^2
men hvordan finder jeg "m'erne" ?
Skriv et svar til: Strålebehandling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
