Fysik
bølgefysik
30. marts 2006 af
Mani4 (Slettet)
i forbindelse af beregninger med gitterformlen skal jeg vise at
n (er større / lig) d / lambda
på forhånd tak
n (er større / lig) d / lambda
på forhånd tak
Svar #1
30. marts 2006 af Bombadil (Slettet)
I fysikkompendiet har du givet gitterformlen som lyder:
m*lambda=d*sin(theta)
dvs.
hvor m er ordenen, hvilket jeg må antage er det samme som dit n.
du får da:
m=(d/lambda)*sin(theta)
Overvej nu hvilke værdier sin(theta) kan antage....
m*lambda=d*sin(theta)
dvs.
hvor m er ordenen, hvilket jeg må antage er det samme som dit n.
du får da:
m=(d/lambda)*sin(theta)
Overvej nu hvilke værdier sin(theta) kan antage....
Skriv et svar til: bølgefysik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
