Matematik

sidste spørgsmål...

31. marts 2006 af baloon (Slettet)
Er der nogen kloge hoveder der kan hjælpe mig...

S sin^2x dx + S cos^2 x dx

er der nogen der vil vise hvordan man løser den.

På forhånd tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2006 af mathon

S sin^2(x) dx + S cos^2(x) dx =

S( sin^2(x)+cos^2(x))dx = S 1dx = x+k

Skriv et svar til: sidste spørgsmål...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.