Fysik

Laser

05. april 2006 af Raphson (Slettet)
Jeg har problemer med følgende opgave:

http://peecee.dk/?id=34548

Jeg har løst b), men jeg er i tvivl omkring a) og c). Jeg får ikke oplyst nogen tid i a'eren, og mht c er jeg i tvivl, hvor jeg skal starte

Svar #1
05. april 2006 af Raphson (Slettet)

Faktisk fik jeg løst c'eren.. utroligt, hvad der kan ske, hvis man faktisk sætter sig ned, koncentreret, og kigger i sin bog. Dog har jeg stadigvæk problemer med a).

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. april 2006 af LanioX (Slettet)

Du kan bruge E(foton)=h*f (du finder frekvensen udfra bølgelængden) til at finde energien af en enkelt foton.

Antallet af fotoner kan du så finde som forholdet mellem energien i pulsen og energien af den enkelte foton.

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. april 2006 af hund (Slettet)

Gør som følger:

E = nhc / lambda <=>

n = lambda*E / hc

ok ?

Svar #4
05. april 2006 af Raphson (Slettet)

Tak skal I begge have

Svar #5
05. april 2006 af Raphson (Slettet)

Jeg har dog et andet spørgsmål til følgende opgave:

http://peecee.dk/?id=34556

Hvordan kan jeg bestemme accelerationen? Jeg ved, at loddet påvirkes af en nedadrettet tyngdekraft, og en snorkraft, og når jeg udregner disse, adderer dem, så har jeg F_res, og kan jeg så blot dele med massen for at finde accelerationen?

Svar #6
05. april 2006 af Raphson (Slettet)

Opdaterer lige..

Svar #7
05. april 2006 af Raphson (Slettet)

Håber virkelig der er en der kan kigge på det, idet jeg skal bruge dette til imorgen

Brugbart svar (0)

Svar #8
05. april 2006 af hund (Slettet)

Tegn F_g og F_snor ind på bilaget. Udnyt dernæst, at F_res = F_snor - F_g, dividér dernæst med massen, for at finde accelerationen. ok ?

Skriv et svar til: Laser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.